google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekquote uit 'Het gerecht' geschreven door Inge Ipenburg


Dit boek van Inge Ipenburg zag ik staan in Bibliotheek Kapelle en het was lekker leesvoer tijdens de paasdagen. 'Het gerecht' is een spannende thriller over de vraag: hoe ver gaat je rechtvaardigheidsgevoel als het ten koste van jezelf en je vrienden gaat. Sandra Hazelaar is een voormalig actrice die tegenwoordige een cateringbedrijf heeft en een huiskamerrestaurant runt. Op een avond is ze getuige van een verkrachting in het Amsterdamse Sarphatipark. Sandra herkent de verkrachter als de strafadvocaat mr. Joachim Hansson, die regelmatig aanschuift aan de desk van een entertainmentrubriek. En Joachim herkent Sandra... Deze gebeurtenis zet haar hele leven op z'n kop. Het boek leest makkelijk. Inge Ipenburg beschrijft alles uitvoerig, dat zou wat beknopter kunnen maar op zich is het een goed leesbare thriller.

Meer boekentips van juf Sas

#boekquote #quote #boek #leesplezier #thriller #IngeIpenburg #hetgerecht #bibliotheekboek #bibliotheek #BibliotheekOosterschelde #verkrachting #voorgoedverbondenmetelkaar #slachtoffer #toeschouwer #actrice #huiskamerrestaurant #Amsterdam #SandraHazelaar #JoachimHansson #strafadvocaat #macht #gerechtigheid #haarlevenopznkop #rechtvaardigheidsgevoel #vrienden #Boekquote #boekentip #tip #tipvanjufSas #makkelijkleesbaar #cateringbedrijf #tiramisu #Sarphatipark #BibliotheekKapelle #spannend #lezen #boeklezen

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page