• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Het seizoen is begonnen, metamorfose van ons plekkie


JA, het campingseizoen is inmiddels weer begonnen. We zijn al een dag in Haamstede geweest om alles buiten te snoeien en kibbeling te eten bij Fish and More 't Dolfijntje. Ook vond ik de slippertjes voor komend seizoen bij Nova in Haamstede.

Dit weekend hebben we er ook weer geslapen. Nog best koud maar wel weer heerlijk om er te zijn. Vorig jaar toen we de sleutel kregen, zijn we er zo ingetrokken en hadden we door alle drukte geen zin om veel te veranderen. Ik had genoeg ideeën maar geen puf om ze uit te voeren. Die korte tijd was vooral om bij te komen van een hectische en stressvolle periode. Deze winter ruim de tijd gehad om na te denken wat ik wilde met de caravan. Ik snap nog steeds niet waarom een inrichting van een stacaravan zo ongelooflijk oubollig moet zijn. De kleuren van de bank en de gordijnen vond ik echt gruwelijk lelijk.

Dus 10 meter stoere jeans stof gekocht en de afgelopen weken flink aan de slag gegaan met de naaimachine. Dit weekend alles ingericht, de gordijnen vervangen, de nieuw beklede bank versierd met kussentjes en de nieuwe dekbedovertrekken van de strandhuisjes op de bedden gelegd. Ook de nieuw gemaakte woonplaid meegenomen voor over het bed. Het zag er meteen heel anders uit en wordt nu steeds meer ons 'strand' huisje.

We hebben in de omgeving ook weer nieuwe dingen ontdekt, de eerste strandwandeling op blote voeten gemaakt en ook al was het koud, heerlijk buiten gezeten in het zonnetje. Kortom, ons stekkie wordt steeds meer ons plekkie, we gaan hopelijk een heerlijk seizoen tegemoet.

#metamorfose #stacaravan #onsplekkie #strand #zee #SaskiaenJeroenaanzee #genieten #FishandMore #tDolfijntje #paasdagen #weekend #oudbollig #inrichting #strandhuisje #jeansstof #stoer #NovaHaamstede #slippertjes #inrichten #stijlvol #styling #snoeien #vlinderstruiken #decemberstress #genietend #buiten #tweedehuis #naaimachine #gordijnen #bank #bekleden #bekleding #vakantie #vakantiehuis #bijkomen #restyling

549 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven