google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Nooit te oud om te leren breien, Ed Moseley een man naar mijn hart


Een man naar mijn hart deze Ed Moseley. Op 86-jarige leeftijd leert Ed zichzelf breien zodat hij mutsjes kan maken voor prematuurtjes. Toen het personeel van Dogwood Forest, een instelling in Georgia waar Ed woont, aankondigde plannen te hebben voor een project om kleine mutsjes voor prematuurtjes te breien, wist Ed dat hij hier aan mee wilde doen. Hij had alleen nog nooit gebreid. Zijn dochter heeft een breiset voor hem gekocht en zo is Ed van start gegaan. Het breien ging Ed goed af en binnen de kortste keren had Ed een mutsje in anderhalf uur gebreid. Inmiddels zijn er 300 gebreide mutsje door bewoners, bij het ziekenhuis aangeboden. Ed vindt het nog steeds heerlijk om te breien en breit nu ook grotere mutsen voor zijn kleinkinderen. Zo zie je maar weer, je bent nooit te oud om te leren.

#breien #leren #EdMoseley #mutsjes #prematuurtjes #lerenbreien #knitting #knitwear #300gebreidemutsjes #ziekenhuis #vroeggeboren #nooitteoudomteleren #kleinkinderen #opa #mannaarmijnhart #86jaar #tipvanjufSas #creatief #handwerken #ontspanning #tinyhats #tinyhat #grandpa #iloveknitting

120 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page