google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Alike, korte film over een vader en zijn zoon


"Alike" is een korte film gemaakte door Daniel Martínez Lara & Rafa Cano Méndez. Door deze film zie je maar weer dat kinderen op verschillende manieren leren. Dit lieve vrolijke jongetje wordt steeds minder zichzelf door de druk die hem vanuit school wordt opgelegd. Er is meer in het leven dan taal en rekenen waar je gelukkig van wordt. Deze film onderstreept maar weer eens de Meervoudige Intelligentie van Howard Gardner. Bekijk deze mooie film en het ontroerende einde van de film met vader en zoon.

#Alike #kortefilm #DanielMartínezLara #RafaCanoMéndez #onderwijs #juf #inspiratie #boeiendonderwijs #mooi #lief #creatief #creativiteit #MeervoudigeIntelligentie #opgroeien #ontroerendeinde #HowardGardner #vader #zoon #jongen #jongetje #school #leren #spelendleren #schoolsysteem #leerstijl #tipvanJufSas #animatiefilm #animatie #taalonderwijs #gelukkig #blij #vrolijk

410 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page