• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Ik wil een prentenboek: De Gruffalo van Julie Donaldson en Axel Scheffler voor €2


Ik wil een prentenboek! wil het plezier in het voorlezen vergroten want geletterdheid is belangrijk voor een kind en dat niet alleen, lezen en voorlezen geeft ook veel plezier. Vanaf vrijdag 7 april start de landelijke actie Ik Wil Een Prentenboek en dit jaar kun je bij de boekhandel het prentenboek De Gruffalo van Julie Donaldson en Axel Scheffler voor €2 aanschaffen. Wees er snel bij want op=op. Echt geen geld dus mocht je het prentenboek nog niet hebben, schaf het vanaf 7 april voor maar €2 aan. Ook leuk om als cadeautje te geven.

Het verhaal:

Het boek De Gruffalo gaat over een muis die in het bos allerlei dieren tegenkomt die hem wel op willen eten. Hij maakt hen echter bang met een verhaal over een eng monster, de Gruffalo. Maar uiteindelijk blijkt die enge Gruffalo echt te bestaan. Het prentenboek is op rijm en speelt zich af in het bos.

De app Gruffalo Games €2,99

Deze app is geïnspireerd op het prentenboek en er zitten allemaal leuke spelletjes in. Grappig om te combineren met het prentenboek.

De app voor Apple ​

De app voor Android

#degruffalo #ikwileenprentenboek #boekhandel #prentneboek #voorlezen #kleineprijs #JulieDonaldson #AxelScheffler #boek #actie #plezier #leesplezier #voorleesplezier #appGruffalogames #onderwijs #tipvanjufSas #juf #boeklezen #kleuters #app #gamen #combineren #MediaUkkie #MediaUkkiedagen #bibliotheek #tipvanJufSas #boekentips #cadeautip #geletterdheid #woordenschat #rijm