• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

TBT Schilderij van vrouw bij deur uit 1994


Terug in de tijd: Tussen mijn oude teken- en schilderspullen vond ik dit schilderij, geschilderd met acrylverf op papier. Dit heb ik op 9 augustus 1994 geschilderd, ik was toen moeder van twee kleine meisjes, Daphne bijna 3 en Suzanne 7 maanden oud. Alweer heel wat jaren geleden. Volgens mij was dit een modefoto uit de Margriet die ik na geschilderd heb. Toch grappig om mijn stijl er in terug te vinden. Ik teken of schilder nog steeds graag mensen.

Hier een overzicht van een aantal van mijn tekeningen en schilderwerken

#kunst #art #schilderij #vrouwbijdeur #jufSas #creatief #acrylverf #papier #schilderen #mensen #1994 #stijl #kunstwerk #tbt #TBT #terugindetijd #Margriet #modefoto #tekenen #schilderspullen #jarengeleden #jongemoeder

26 keer bekeken

    ©2020 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0