• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

MediaUkkie: Leuke apps voor baby, dreumes en peuter


Voor peuters zijn tablets, smartphones en computers de gewoonste zaak van de wereld. Ze groeien er mee op en weten niet hoe een wereld zonder was. Er zijn zoveel apps dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Tijdens de BoekStartochtenden die in het teken staan van de MediaUkkiedagen laat ik samen met collega Hanneke ouders, oppassen, opa's, oma's, tantes én kinderen kennis maken met leuke 'verantwoorde' apps voor baby's, dreumesen en peuters. Deze leuke apps wil ik jullie niet onthouden.

Voor de allerkleinsten:

Baby View €2,99: een stimulerende wereld van high contrast scènes ontworpen om deel te nemen en verwen je baby. Baby View is een geweldige manier om oog coördinatie en focus op baby's in de vormende maanden van hun leven aan te moedigen.

BabyView voor Apple

BabyView voor Android

Baby Chords lite gratis, uitbreiding €0,99 Met deze app kunnen baby’s zelf muziek maken. Waar je baby ook op drukt, er komt altijd een muzieknoot uit.

Baby Chords voor Apple

Slaap lekker, het bedtijd boek €2,99 Het interactieve verhaaltje voor het slapengaan voor kinderen.

Slaap lekker voor Apple, Slaap lekker Circus voor Apple

Slaap lekker voor Android, Slaap lekker Circus voor Android

Duplo apps gratis

Apps Animals, train en food

Apps van My First App betaalde apps voor diverse leeftijden

Apps voor 1,5 jaar

Apps voor 2,5 jaar

Apps voor 3,5 jaar

De betaalde apps van Wonderkind

Overzicht van de apps van Wonderkind

De betaalde apps van PepiPlay zoals PepiBath, PepiDoctor en PepiHouse zijn leuke herkenbare apps van PepiPlay

Overzicht van de apps van PepiPlay

Kinderliedjes €1,99 even samen zingen en kijken wat er allemaal in een liedje gebeurt.

Kinderliedjes voor Apple

Kinderliedjes voor Android

Spelen met een app hoeft niet te betekenen dat je niet fysiek bezig bent, samen aan de slag met de app Beweeg Kind €1,99.

Beweeg kind voor Apple

Beweeg kind voor Android

Tip: Begeleide toegang voor de iPad

Meester Sander laat in filmpje zien hoe je begeleide toegang inschakelt voor de iPad. Er handig als je niet wilt dat jouw dreumes/peuter in allerlei andere apps of instellingen wilt rommelen.

Lees ook het blog MediaUkkie: Veilig het internet op met speciale kinderbrowsers

Lees ook het blog MediaUkkie: Digitale prentenboeken en apps

#app #PepiPlay #Wonderkind #appsvoorbaby #dreumesenpeuter #kleinebuilders #tinyfarm #verantwoordeapps #tablet #smartphone #Apple #Andrpoid #iPad #SamsungTab #MediaUkkie #MediaUkkiedagen #BoekStart #BoekStartochtend #slimopgroeienmetschermen #spelendlerendigitalemedia #digitalemedia #mediaopvoeding #wegwijsinmediaopvoeding #biebjufHanneke #BabyView #BabyChords #deappslaaplekker #hetbedtijdboek #deappslaaplekkercircus #gratisduploapps #gratisapp #zonderreclame #myfirstapp #matchitup #deappsvanmyfirstapp #deappsvanwonderkind #kleinepiraten #tinyairport #PepiBath #PepiDoctor #PepiHouse #deappkinderliedjes #samenzingen #deappbeweegkind #beweegopdrachten #MediaCoach #mediacoach #tipvanjufSas #begeleidetoegang #begeleidetoegangvoordeiPad #afschermen #jufSas #blog