©2020 juf Sas

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

  Aanzet tot droedelen door Kees Hagt in de Volkskrant


  ​Mijn vrije dag begon ik vandaag met droedelen. Droedelen is gedachteloos krabbelen op een stuk papier. Niks is leuker dan zomaar wat lijnen op papier te zetten en te zien wat er ontstaat. Als ik telefoneer of bij een overleg aanschuif, droedel ik wat af.

  De oproep van Kees Hagt in de Volkskrant kon ik niet weerstaan en zo ontstond deze droedel. Mooi begin van de dag.

  Klik hier voor de schilderijen en tekeningen van juf Sas

  #Volkskrant #droedelen #droedel #KeesHagt #gedachteloos #krabbelen #vrijedag #tekenen #aanzettotdroedelen #verrasjezelf #creatief #ochtend #krant #DeVolkskrant

  144 keer bekeken
  google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0