• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Spitten en opruimen in de moestuin


Een lang weekend vrij en mooi weer dat vraagt om moestuinieren. Het kostte me drie dagen van spitten en opruimen. De bloem en groentebedden zijn weer schoon en klaar voor een nieuw seizoen.

De aardbeien stonden niet goed, die heb ik verplaats. De frambozen zijn gesnoeid en de nieuwe scheuten heb ik uitgeplant. Vandaag zijn de uien er in gegaan en ook heb ik nieuwe bollen, lelie's en gladiolen, geplant. Na ruim 16 uur werk ben ik moe maar erg voldaan. Leuke praatjes met enthousiaste mensen gehad en vooral genoten van het lekkere weer. Nu mijn rug, benen, billen en handen rust gunnen. Na drie dagen spitten en opruimen is de boel behoorlijk opgeknapt. Nu kan het echte werk beginnen. Op naar het (voor)zaaien.

#moestuin #moestuinieren #tuinieren #tuin #lapje #groentetuin #bloementuin #bloemen #groente #zaaien #uien #aardbeien #bloembollen #lelies #gladiolen #snoeien #frambozen #spitten #opruimen #zaden #groentebedden #bloembedden #heerlijkweer #genieten #buiten #opgeknapt

134 weergaven0 opmerkingen