google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Prentenboek 'Bob maakt kunst' geschreven en geïllustreerd door Marion Deuchars


Bob heeft spillepoten en wordt daar heel ongelukkig van. Hij wordt er zelfs mee gepest door kat, door uil en door de andere vogels. Hij bezoekt de sportschool, eet en eet maar zijn poten worden niet dikker.

Zelfs de nieuwe mode kan Bob niet helpen, hij voelt zich voor gek lopen. Tijdens het lopen ontdekt Bob een museum.

Bob krijgt zoveel inspiratie dat hij op zijn snavel begon te schilderen. Net zoals Matisse, Newman, Picasso, Miró, Mondriaan of Jason Pollock.

Uil en kat zijn onder de indruk en bewonderen Bob om zijn durf en om hoe hij loopt met zijn mooie minimalistische poten.

Geweldig leuk prentenboek met nog veel meer natuurlijk (ik verklap niet alles) dat je in kunt zetten bij de thema's kunst (handig met de kinderkunstweek die bijna van start gaat), anders zijn of pesten. Het prentenboek is geschreven en geïllustreerd door Marion Deuchars en uitgegeven door Gottmers.

Meer boekentips van juf Sas

#kunst #pesten #onderwijzer #onderwijs #thema #anderszijn #spillepoten #Bobmaaktkunst #MarionDeuchars #schrijfster #illustrator #prentenboek #tip #tipvanjufSas #boekentip #art #book #Bobtheartist #kunstenaar #uil #kat #sportschool #eten #nieuwemode #elegant #mooiepoten #durven #Matisse #minimalisme #Picasso #museum #JasonPolock #Newman #Miró #Mondriaan #kleuters #groep3 #schilderen #snavel #kleuterjuf #inspiratie #ongelukkig #uitgeverGottmer #Gottmer #recensie #koophetboekbijBolcom #Bolcom #lief #leuk #voorlezen #bibliotheek #Goes #BibliotheekGoes #httpskinderkunstweeknl #kinderkunstweek

357 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page