google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekquote uit 'Alaska' geschreven door Anna Woltz


Ditmaal een boekquote uit een jeugdboek geschreven door Gouden Griffelwinnares van 2016 (voor "Gips'*) Anna Woltz. Ik kreeg deze tip van een paar collega's en heb het boek in een avond uitgelezen. Het leest fijn, vlot, lekker en raakt je. Alaska gaat over Parker, Sven en de hond Alaska. Door een allergisch broertje, moet Parker afstand doen van haar hond. Parker en Sven ontmoeten elkaar op school. Allebei onzekere pubers met een geschiedenis. Gaandeweg het boek kom je er achter wat Sven mankeert en wat Parker mee gemaakt heeft. Alaska, de trouwe hond verbindt de twee en samen overwinnen ze hun angsten. Anna Woltz vertelt het verhaal in ik-perspectief en wisselt daarbij tussen Sven en Parker. Kortom Alaska is een echte boekentip.

#lezen #boekquote #leesplezier #Alaska #AnnaWoltz #kinderboek #hond #vriendschap #trouw #Gips #GoudenGriffelwinnaresvan2016 #lezenfijn #vlot #boekentip #jeugdboek #pubers #onzekerheid #epilepsie #Sven #Parker #overval #angsten #angst #jezelfzijn #jeugd #samenoverwinnenzehunangsten #ikperspectief #boekentips #tipvanjufSas #leestip #leesconsulent #dBos #hetraaktje #school #geschiedenis #detrouwehond #koophetboekbijBolcom #Bolcom

301 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page