• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Heb jij hem al, de kamergotchi?


Ik mag zorgen voor Thierry Baudet. Wie? Dat was ook meteen mijn opmerking, wie? Thierry is dus lijsttrekker van Forum voor Democratie (FvD). Op Facebook zag ik vandaag al een paar lijsttrekkers voorbij komen voor wie gezorgd moest worden. Mijn interesse werd gewekt en zo kwam ik achter Kamergotchi. Een app bedacht door Arjen Lubach van het programma Zondag met Lubach waar je voor een willekeurige lijsttrekker (er zijn er 17 geselecteerd) moet zorgen. Je schudt met het ei en je te verzorgen lijsttrekker verschijnt. Zoveel politieke invloed had je nog nooit.

Bekijk hier de lancering van de app tijdens Zondag met Lubach. Voor wie voel je het meest, wie zou je bij wijze van spreken in huis willen nemen. Heb jij altijd al een kamerlid willen verzorgen? De politieke kindersurprise voor jong en oud. Kamergotchi want politici zijn de beste zakkenvullers. Ik ben benieuwd hoe lang Thierry het bij mij uithoudt. Ik vrees....

#kamergotchi #ThierryBaudet #depolitiekekindersurprise #kindersurprise #humor #tamagotchi #verzorgen #jongenoud #zakkenvullers #politici #lijsttrekkers #FvD #Lubach #ArjenLubach #zondagmetLubach #lancering #stemmen #verkiezingen #kamerlidinhuisnemen #etengeven #aandachtgeven #kennisdelen #doodlatengaan #eenei #schudden #eibreektopen #kamergotchideapp #grappig #VPRO #surpriseei #verrassing #politiek