• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Film How to train your dragon op Netflix


Ik dacht de dans te ontspringen maar helaas sloeg het griepvirus deze week genadeloos toe. Afgelopen weekend begon mijn keel al zeer te doen en maandag begon de verkoudheid, het hoesten en de koorts. Lamlendig heb ik de afgelopen dagen op de bank gelegen (de blogs die verschenen deze week, stonden al gepland) te beroerd om te lezen, te haken of te breien. Dus onder dekentje en Netflix aan. Niet te moeilijke kost dus ik ben animatiefilms gaan kijken die ik nog niet heb gezien. ParaNorman en How to train your dragon. Wat een mooie film is deze laatst genoemde. Wat knap gemaakt van Dreamworks en wat een lief verhaal. You don't have to fight them ontdekt Hiccup Horrendous Haddock de derde. Hoe tem je een draak is een film vol humor en het fijne aan deze films, je weet dat ze goed aflopen.

#ziek #netflix #filmtip #howtotrainyoudragon #dreamworks #hoetemjeeendraak #animatiefilm #Hiccup #Astrid #humor #dekentje #netflixen #liefverhaal #griepvirus #Youdonthavetofightthem #lamlendig #mooi #animaties #filmtiptipvanjufSas #tip #lief #HiccupHorrendousHaddockdederde #draak #dragon

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven