©2020 juf Sas

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

  Er zit overal muziek in, zelfs in een wasmachine


  Wat doe je als je wasmachine bijzonder luidruchtig is? Je gaat er naast zitten met je gitaar en maakt er muziek mee. In ieder geval dat deed Aaron Mc Avoy en zeg nou zelf, er zit een goed ritme in. Ook voor George Michael maakt Aaron een mooi eerbetoon samen met de George Michael White Trash Washing Machine Band Tribute. Faith!

  #faith #GeorgeMichael #eerbetoon #wasmachine #washiungmachine #AaronMcAvoy #GeorgeMichaelWhiteTrashWashingMachineBandTr #geluid #muziek #erzitmuziekin #gitaar #ritme #WashingMachineBandTribute #inspiratie #Erzitoveralmuziekinzelfsineenwasmachine #washingmachine #music #gitar #funny #TheDevilWentDownToGeorgia #thedevil #Georgia

  33 keer bekeken
  google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0