• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Er zit overal muziek in, zelfs in een wasmachine


Wat doe je als je wasmachine bijzonder luidruchtig is? Je gaat er naast zitten met je gitaar en maakt er muziek mee. In ieder geval dat deed Aaron Mc Avoy en zeg nou zelf, er zit een goed ritme in. Ook voor George Michael maakt Aaron een mooi eerbetoon samen met de George Michael White Trash Washing Machine Band Tribute. Faith!

#faith #GeorgeMichael #eerbetoon #wasmachine #washiungmachine #AaronMcAvoy #GeorgeMichaelWhiteTrashWashingMachineBandTr #geluid #muziek #erzitmuziekin #gitaar #ritme #WashingMachineBandTribute #inspiratie #Erzitoveralmuziekinzelfsineenwasmachine #washingmachine #music #gitar #funny #TheDevilWentDownToGeorgia #thedevil #Georgia

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven