• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Terug in de tijd, het mooiste ijsje in Boedapest


Hoeveel ijsjes heb je al gegeten in je leven? En hoeveel zijn er je bijgebleven? Het ijsje dat me altijd is bijgebleven is het rozen ijsje bij Gerlato Rosa in Boedapest. Een waar kunstwerk maakten de meisjes van het ijssalon van elk ijsje. In plaats van een bolletje een mooie roos, eigenlijk te mooi om op te eten. Voor 450 HUF (nog geen 2,00 euro) in 2 kleuren en voor 550 HUF (net iets meer dan 2,00 euro) in 3 kleuren. Heerlijk ijs, vol van smaak. Je proeft als het ware de aardbeien en de chocolade.

We liepen toevallig tegen deze ijssalon aan toen we de Sint-Stefanusbasiliek hadden bezocht. Mocht je naar Boedapest gaan dan mag je dit ijsje niet missen. Als je met je gezicht naar de kerk staat, ga je rechts en voorbij de bankjes loop je tegen dit kleine ijssalonnetje aan. Echt genieten met een mooi uitzicht op de kerk. Een ijsje dat je niet meer zal vergeten.

#GerlatoRosa #Budapest #ijssalon #kunstwerk #roos #bolletje #stedentrip #tip #tipvanjufSas #tbt #terugindetijd #throwbackthursday #ijs #ijsje #schepijs #Hongarije #Boedapest #stefanusbasiliek #boedapest #genieten #kerk #uitzicht #mooisteijsje #herinnering #geenbolmaareenroos

77 weergaven0 opmerkingen