• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Verliefd zijn prima onder woorden gebracht


Dat mis ik soms toch wel als ik zulke foto's voorbij zie komen. Heerlijk hoe eerlijk oprecht kinderen kunnen zijn. Ik heb daar altijd het meest van genoten. Dit kind kan het verliefd zijn op zijn (tenminste dat denk ik) manier onder woorden brengen. Het is bijna poëtisch, het past dan ook prima in de week van de poëzie.

Verlieft zein

is als in je broek

schijten iedereen

ziet het maar

alleen jij hept

het warme gevoel

Met dank aan meester Mark

Mede biebcollega Ingrid zag mijn blog en wees me erop dat dit echt een bestaande tegelspreuk is. Ik denk dat deze leerling die vast thuis in de wc heeft hangen en het onthouden heeft. Bedankt Ingrid voor het opmerken.

#poezie #onderwijs #juf #meesterMark #verliefdzijn #verlieftzein #gedicht #verliefdzijnonderwoordenbrengen #poëtisch #injebroekschijten #hetwarmegevoel #humor #grappig #leerling #taal #jufSas #tipvanjufSas #lachen #taalles #tegeltjeswijsheid #tegelspreuk