google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Welke winkel geeft jou inspiratie? Juf Sas op zoek naar shoptips.


We gaan steeds meer online shoppen. Vanuit de bank of luie stoel met de iPad of laptop is iets snel iets besteld en wordt het bij jou thuis afgeleverd. Zonder parkeerproblemen/kosten, jouw artikel en maat is beschikbaar en je mag het vaak gratis retourneren. Toch zijn er nog steeds winkels waar ik erg graag kom. Zij maken het verschil vaak door de sfeer, de inrichting, het assortiment én door het personeel. In Bergen op Zoom is dat bijvoorbeeld Bij Sluis en Crusio. Ik ben erg benieuwd naar jullie shoptips. Welke winkel steekt er met kop en schouders boven uit en waarom?

Wil je jouw shoptip aangeven in mijn forum? Log in de rechterbovenhoek in.

Registreer je of als je dat al gedaan hebt, log in. Ga naar het shopforum en schrijf jouw favoriete winkel erbij.

Klik op de quote, de linkjes of klik hier http://www.jufsas.com/forum/shoppen/bij-welke-winkels-of-webshops-shop-jij-graag

Ik ben benieuwd!

#shoppen #shoptips #forum #quotevandeweek #shoppingischeaperthanapsychiatrist #inspiratie #inrichting #personeel #assortiment #onilneshoppen #nieuwsgierig #zijmakenhetverschil #kopenschouders #jufSas #sfeer #BergenopZoom #BijSluis #Crusio #registreren #inloggen #tips #tipvanjufSas #shopoholic #winkelen #meepraten

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page