• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

YES een jeans gewonnen van Dyanne


Vandaag werkdag in Goes maar ruim 2 uur file bij de Vlaketunnel maakte dat ik omkeerde bij Krabbendijke en terug reed naar huis waar ik via Facetime toch bij het geplande overleg kon zijn. Tijdens het overleg kreeg ik een melding via Facebook van Dyanne Beekman dat ik een jeans gewonnen heb. ​

YES mijn foto was stylish verantwoord genoeg. Ik ben al fan van Dyanne toen ze als styliste meedeed aan het programma Looking Good en nu heb ik bij haar een prijs gewonnen. Hoe leuk! Binnenkort mag ik in Hilversum een nieuwe jeans uitkiezen. Een bezoek aan de Dyanne Store (stond al hoog op mijn wensen lijstje, Dyanne is toch een inspiratie voor mij) en een nieuwe jeans, ondanks een raar begin van de dag een topdag. Dyanne, een dikke kus terug!

#prijs #winnen #Dyanne #DyanneBeekamn #jeans #gewonnen #inspiratie #iloveDyanne #appstudiodesign #fotobewerken #topdag #file #vlaketunnel #Goes #facetimen #lookinggood #presentatrice #love #shoppen #winkelen #uitzoeken #FreddelaBretonniere #tas #style #stylist #stylish #mode #Hilversum #Dyannenl #socialmedia #facebook #foto #wensenlijstje #wens #blij #happy #kusterug

171 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0