google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekquote uit 'Dood de vader' geschreven door Sandrone Dazieri


Dood de vader is het eerste boek van de Italiaanse misdaadschrijver Sandrone Dazieri dat in het Nederlands is vertaald. In deze thriller spelen Colomba, een getraumatiseerde politieagente, en Dante Torre, 'de man van de silo's' de hoofdrollen. Dante werd als kind ontvoerd en opgesloten in een silo, waar hij werd opgevoed door zijn enige contact met de wereld, de mysterieuze 'Vader'. Het verhaal start bij de verdwijning van een vrouw en haar zoon. Gaandeweg komen er steeds meer duisterheden aan het licht. Ik vond het een spannend verhaal, soms vermoeiend met twee labiele hoofdpersonen. Ook gebeuren er wel een paar onwaarschijnlijkheden in het boek waar ik als lezer echt van dacht 'ja hoor, hoe kan dat nou.' Maar goed al met al wel een vermakelijk boek voor in de vakantie. Na dit boek een derde poging wagen om Het Smelt van Lize Spit nu echt uit te lezen.

#boek #SandroneDazieri #Dooddevader #Italiaansemisdaadschrijver #Colomba #DanteTorre #devader #demanvandesilos #labilehoofdpersonen #onwaarschijnlijkheden #vermakelijkboek #lezen #leesplezier #boekquote #thriller #duisterheden #moord #Rome #Italië #spannend #goedboek #boekentip #tipvanjufSas #ebook #ereader #KoboAura2

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page