google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

De kleuren van het voorjaar 2017


Hoewel de winter nog maar net begonnen is, vind ik het al leuk om te kijken welke kleuren de lente ons zal brengen. Dit worden de kleuren van het voorjaar volgens Pantone. Pinks, Corals, Yellows, Aquas, Blues en Greens. Greenery is the colour of the year 2017. Kleuren die je terug zult vinden in de mode maar ook in ons interieur. Ik ga alvast in mijn kast zoeken naar mooie combinaties en ook mijn zelf gemaakte creaties zal ik hier op af stemmen. Leuk ik heb er zin in!

#pantone #kleuren #spring2017 #lente2017 #aquas #coralspinks #greens #blues #yellows #mode #interieur #colors #lapisblue #niagara #primrosetellow #flame #islandparadise #paledogwood #greenery #kleurvanhetjaar2017 #pinkyarrow #kale #hazelnut #inspiartie #creaties #kledingkast #handmade #jufSas #tipvanjufSas #trendcouncil

208 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page