• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

If you can read this, please bring me wine


Werkdag in Goes vandaag en daar lagen twee cadeautjes op me te wachten van Suffe Tutten. Sokken met een geweldige tekst en een Suffe Tutten wijn. Wat lief! Toen ik thuis kwam en de sokken paste (eerst nog verkeerd aan, er stond:'please bring me wine, if you can read this :-),maar dat is meer een laaggeletterde variant) kreeg ik meteen een wijntje. Nee hoor, ook zonder sokken wordt er goed voor me gezorgd door manlief. Suffe Tutten bedankt voor deze heerlijke sokken met een knipoog. Dat het maar een mooi blogjaar mag worden.

#cadeautje #sokken #knipoog #SuffeTutten #blogger #bloggen #suf #sok #wijn #wine #pleasebringmewine #socks #nicesocks #leukesokken #verrassing #ifyoucanreadthis #bankzitten #lekkerwarm #lekker #alsjeditkanlezen #brengmewijnalsjeblieft #laaggeletterd #blogjaar #blog #gastbloggers