• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

De lol van het delen, gratis haakpatronen


Ik ben met juf Sas begonnen puur uit hobby en uit nieuwsgierigheid. Een eigen website en bloggen was mijn eerste uitgangspunt. Toen ik weer begon met haken en breien merkte ik dat ik het vooral leuk vind om zelf iets te ontwerpen, te maken en er een patroon van te maken. Nahaken dat kan ik nou wel, zelf iets creëren dat geeft een kik. Haken en breien is hip. Steeds meer (jonge) mensen gaan er mee aan de slag of willen het leren. Af en toe maak ik ook een filmpje bij mijn patronen want de nieuwe generatie leert graag per film. Je ziet de steek voorgedaan worden, het herhalen, stil zetten en kan het dan zelf na haken of breien. Dit alles deel ik als juf Sas. Ik ben voorstander van delen, vooral gratis delen. Het levert me niks materieels op maar de leuke berichtjes van mensen die blij zijn met jouw patroon en het ook nog eens na gaan maken, een foto sturen dat geeft mij de voldoening.

De Nationale Voorleesdagen komen er aan. Het prentenboek 'De kleine walvis' is prentenboek van het jaar. In november haakte ik Boy, het jongetje uit het boek. Er verschijnen steeds meer Boys. In een speciale nieuwsbrief van Rian Visser vermeld worden met jouw patroon, echt zo geweldig om te zien. Bedankt Ineke, Wikje en Wolblij voor jullie foto. Wil je Boy ook haken, hier kan je het GRATIS patroon vinden.

Meer gratis patronen van juf Sas kun je hier vinden


#haken #Boy #dekleinewalvis #prentenboekvanhetjaar #prentenboek #prentenboektop10 #hip #breien #tipvanjufSas #delen #gratis #gratispatroon #BenjiDavies #haakpatroon #freepattern #thestormwhale #free #creatief #creeren #voldoening #trots #wolZeeman #zeeman #wol #Zeeman #lolvanhetdelen #gratispatronen #NationaleVoorleesdagen2017 #NationaleVoorleesdagen #crochet #crocheting