• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Elf Yourself


Een leuke app/website zo net voor de kerstdagen. Maak met je gezin/collega's/vrienden/huisdieren/buren een leuk filmpje met jezelf in de hoofdrol. Je kan maximaal 5 foto's uploaden en kiezen uit 2 gratis filmpjes. De andere filmpjes kun je tegen betaling downloaden. Vanmiddag in de lunchpauze met collega's Cathrien en Monique één versie gemaakt en later op de dag de dans/soulversie met vriendinnen gemaakt. Foto uploaden of maken en er in plakken en filmpje is klaar. Kind kan de was doen. Dus kom op Elf Yourself......

#ElfYourself #app #christmas #kerst #feestdagen #tipvanjufSas #filmpje #movie #family #familie #collegas #gratisapp #grappig #humor #makkelijk #kerstdagen #tip #website #mediawijsheid #uploaden

148 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alle