©2020 juf Sas

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

  Elf Yourself


  Een leuke app/website zo net voor de kerstdagen. Maak met je gezin/collega's/vrienden/huisdieren/buren een leuk filmpje met jezelf in de hoofdrol. Je kan maximaal 5 foto's uploaden en kiezen uit 2 gratis filmpjes. De andere filmpjes kun je tegen betaling downloaden. Vanmiddag in de lunchpauze met collega's Cathrien en Monique één versie gemaakt en later op de dag de dans/soulversie met vriendinnen gemaakt. Foto uploaden of maken en er in plakken en filmpje is klaar. Kind kan de was doen. Dus kom op Elf Yourself......

  #ElfYourself #app #christmas #kerst #feestdagen #tipvanjufSas #filmpje #movie #family #familie #collegas #gratisapp #grappig #humor #makkelijk #kerstdagen #tip #website #mediawijsheid #uploaden

  69 keer bekeken
  google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0