• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Yogi's geluk, wat zou jij kiezen: zijden mantel, gouden waterhouder of een boek.


Wat zou jij kiezen: zijden mantel, gouden waterhouder of een boek. Wat een wijsheid van Bula Yogi: Een goed boek is als het leven. Het leven is er om lessen uit te leren, net als uit een boek. En wie leert die groeit. Groeien maakt gelukkig omdat het tegemoet komt aan de diepe verlangen van de menselijke natuur. Leren in het leven geeft een continue gevoel van geluk en niet alleen op het moment.

Bedankt voor de tip Jessica.

#yogisgeluk #filmpje #wijsheid #leren #groeien #eengoedboek #boekentip #leven #lessen #continuegevoelvangeluk #geluk #wieleertdiegroeit #gelukkig #moment #continuegevoel #lereninhetleven #onderwijs #jufSas #tipvandejuf #tipvanjufSas #levenswijsheid #YouTube #film #bulayogi #boek #lezen #bibliotheek #leesplezier #zijdenmantel #goudenwaterhouder #3keuzes

46 weergaven0 opmerkingen