google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekquote uit 'De greppel' geschreven door Herman Koch


Het nieuwste boek van Herman Koch 'De greppel' heb ik met veel plezier gelezen. Ik houd van de schrijfstijl van Koch. Er lopen diverse verhaallijnen door het boek waar burgemeester van Amsterdam Robert Walter de hoofdpersoon in is. Je wordt meegenomen in de verhalen rondom zijn vrouw Sylvia, zijn dochter, zijn vader en moeder, zijn vriend Bernard, een verslaggeefster en een foto uit een Vietnam demonstratie en wethouder Maarten van Hoogstraten. Een verhaal over achterdocht, vertrouwen, liefde, de dood en alle gevoelens en gedachten die een 'normaal' mens heeft. Kortom het leest prettig en zet je soms ook nog aan het denken.

#boek #degreppel #HermanKoch #burgemeester #Amsterdam #MaartenvanHoogstraten #wethouder #vrouw #dochter #vaderenmoeder #vriendBernard #verslaggeefster #foto #leesplezier #boekquote #boekentip #prettig #schrijfstijl #verhaallijnen #achterdocht #vertrouwen #liefdedood #gevoelens #gedachten

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page