google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Colshawl met ananassteek handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


Een nieuwe shawl van juf Sas. Een col shawl gehaakt met de ananassteek en het leuke aan deze shawl is dat je de shawl steeds kan aanpassen aan je kleding door in de tunnel verschillende gekleurde kettingen te rijgen. Ik heb 2 varianten gemaakt, met roze en met zwart. Het was of ik het aanvoelde want vrijdag vond ik een nieuwe licht grijze jas bij Sluis waar deze col shawl geweldig bij past. Kortom ik ben er blij mee!


Klik hier voor het patroon.

https://docs.wixstatic.com/ugd/4ea2e0_c24a91e2621b490ca41ea267e8819005.pdf

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas.Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!


In filmpje uitleg hoe de shawl gehaakt wordt en in dit patroon wordt de shawl beschreven.

Ik ben benieuwd naar jullie varianten van deze col shawl. Veel succes met haken!


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.

Bekijk nog meer patronen van juf Sas#haken #haakwerk #gratis #gratispatroon #patroon #freepattern #free #pattern #häckeln #crochet #crocheting #wol #Julia #Zeeman #grijs #wit #vlog #vloggen #fotobeschrijving #uitleg #film #youtube #jufSas #tipvanjufSas #creatief #handmade #handwerken #col #colsawl #shawl #colshawl #kol #warmwinter #ananassteek #ananas #bolletje #tunnel #rijgen #restjes #lint #action #wibra #Action #zeeman

2.590 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page