google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Klussen, voor en na


Het voordeel van een weekje vrij is dat je aan dingen toekomt die al lang op je to-do lijstje staan, de trapkast aanpakken en de sidetable verven.

Een rommelkast die nodig een lik verf en een nieuwe indeling moest krijgen. Jeroen stortte zich op dit project en ik ging aan de slag met de sidetable die ik een nieuwe look wilde geven. Bij de gamma krijtverf besteld en kijken of ik de sidetable én de rieten mandjes ermee kon verven.

Toen de trapkast leeg was en ik nog genoeg verf in mijn blik had, de muren van de trapkast ook behandeld met Bluish Black.

Dinsdag een bezoek aan Ikea Barendrecht om het systeem Algot te shoppen. 's Middags werd er druk geboord en dingen in elkaar geschroefd. Na een middagje ploeteren was de trapkast klaar en kon de inrichting beginnen.

Erg blij met heringerichte, opgeruimde kast en de nieuwe look van de sidetable. De verf heeft goed gepakt. Ik kan weer strepen zetten op mijn lijstje.

#Ikea #klussen #voor #na #systeemAlgot #Algot #Gamma #krijtverf #bluishblack #mandjes #verven #opruimen #wandrail #planken #muurverf #sidetable #rommelkast #opgeruimd #boren #schroeven #jufSas #Barendrecht #shopen #todolijst #todo #opknappen #inspiratie

286 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page