google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Tegenwind, de show van Lenette van Dongen in de Maagd


Nog niet eerder een show van haar bezocht maar wat is ze leuk, Lenette van Dongen. Zo grappig, relativerend en verfrissend in haar tiende show 'Tegenwind'. Wonen in een dorp, zittend op het bankje voor haar huis en intens gelukkig zijn. Weg uit de drukte van de stad, geen bucketlist maar eerder een fucketlist. Ik heb budgetbucketlist.nl opgezocht en inderdaad het bestaat echt. Het landelijk leven, Dorus, het tuinieren, de vinik, toilet met het kastje, het liedje voor de lange vriendschap, het urinoir en de letters HOME en LOVE.

Ook het ramen zemen, yoga Plomp, ruimtebesparende persoonlijkheden, de grote doos (o staat mijn gulp open) met luiers, haar scheiding, nieuwe liefde en haar ergenissen (de huh vrouw). Hoe ze nu eindelijk na 58 jaar van het leven en vooral van zichzelf houdt. Adem in, adem uit. Een heerlijk herkenbaar avondje met een dikke lach.

#LenettevanDongen #DeMaagd #BergenopZoom #humor #vinik #nieuweliefde #scheiding #grotedoos #ramenzemen #yogaPlomp #ademinademuit #haarscheiding #dikkelach #ruimtebesparendepersoonlijkheden #HOME #LOVE #bucketlist #budgetbucketlistnl #dorp #tegenwind #tiendeshow #toiletmetkastje #urinoir #intensgelukkig #budgetbucketlist #hoo #huhvrouw #cabaret #cabaretiere #show

155 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page