google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Facetimen met collega's in Almere


Als Bibliotheek Oosterschelde kregen we het verzoek van BISC (Provincie Utrecht) om het een en ander te vertellen over ons team leesconsulenten, dBos en voornamelijk de inzet van social media/mediawijsheid en onze werkwijze. Heel leuk maar op maandagmorgen om half 10 in Almere zijn betekent heel vroeg de deur uit, veel (reis)tijd en kosten voor 1 uurtje aanwezig zijn bij een bijeenkomst met leesconsulenten. Ik vroeg of we konden facetimen.

Dat vonden ze een leuk idee en na een test op dinsdag 11 oktober bleek dat het werkte en zouden we het gaan proberen. Vanochtend om 10 uur zat ik klaar met een bak koffie. Leuk om een uur met een groep medecollega's te spreken over de Bibliotheek op school en het zichtbaar zijn als leesconsulent voor leerlingen, ouders, leerkrachten, collega's en opdrachtgevers. De verbinding was prima, het uur was zo om en ik hoop een aantal mensen geïnspireerd te hebben om zelf aan de slag te gaan.

Nog een paar tips:

#dBos #facetimen #Almere #BISC #leesconsulenten #lesconsulent #leesconsulent #deBibliotheekopschool #socialmedia #ouderbetrokkenheid #collegas #Bibliotheek #facebookpagina #facebook #twitter #koppelen #hashtags #uitdragen #latenzienwatjedoet #onderwijs #samenwerking #digitaal #meeting #bijeenkomst #delen #laatzienwatjedoet #weeszichtbaar #bereikbaar #mediawijsheid #MediaPaspoort #NationaalMediaPaspoort #iPads #huisvandemediawijsheid

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page