• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Toch attent van onze krantenbezorger


Sinds dinsdag hebben we weer een abonnement op de Volkskrant. De krant die ik nog steeds een van de beste kranten vind. De cultuur-, boeken- en weekendbijlagen lees ik graag. Vrijdag lag er geen krant op de mat. Via internet heb ik een melding van gemaakt. Abonnement wordt met 1 dag verlengd, geen probleem. Vanochtend was de krant er gelukkig weer en was het bezorgd samen met dit briefje.

Toch lief! De krantenbezorger had dit niet hoeven doen. Ik vond het toch erg attent, zo'n persoonlijk briefje. Onze buren van 21 hebben vrijdag hoop ik heerlijk gelezen in de ontvangen krant.

#briefje #persoonlijk #Volkskrant #krant #bezorging #briefjebezorger #krantenbezorger #lief #attent #weekend #buren #Cultuur #boekenbijlage

87 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0