google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Dé boekenjurk


JA ik heb hem gevonden, de jurk voor boekenliefhebbers en bibliotheekmedewerkers. Vriendin Patricia attendeerde me via Facebook op de jurk. Ze moest meteen aan mij denken toen ze de jurk zag. Eerst wilde ik er alleen over bloggen maar ik vond hem te leuk en heb hem gisteren meteen besteld bij Succubus. Vandaag was dé boekenjurk al binnen. Een echt cadeautje, mooi feestelijk ingepakt en de jurk is in het echt nog leuker.

De jurk is gemaakt van heerlijk soepelvallend materiaal. Mooi gevoerd, leuke print, gave kleuren en volgens mij strijkvrij én er zitten twee steekzakken in. Eigenlijk zou deze jurk het uniform van bibliotheekmedewerkers moeten worden. Patricia bedankt voor de tip. Ik ben blij met deze echte juf Sas jurk. Wil je hem ook bestellen klik dan op onderstaande afbeelding.

#tipvanjufSas #deboekenjurk #boekenliefhebber #bibliotheekjurk #uniform #bibliotheekuniform #boeken #beoekntip #boek #lezen #suf #tuttig #succubus #LidyBop #LindyBopBletchleyBook50sSwingJurk #jaren50 #fiftys #jufSas #tip #vriendin #bestellen #riem #cadeau #LindyBop #jurkmetboeken #geweldig #werkuniform #werkkleding #liefdevoorboeken #leesplezier #boekofiel #boekenwurm #bookdress #reading #librarydress #library #dress

625 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page