• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Hans Hannemann en Douwe Bob in Gebouw T


Ik ben fan van Douwe Bob geworden toen ik hem bij DWDD zag en hij samen met Anouk en het duet "Hold me" zong. Toen ik zag dat Douwe Bob in Gebouw T zou komen, waren de kaarten snel gekocht en dat bleek een goede zet want het concert was door de Songfestivalgekte zo uitverkocht.

Het was nog even spannend of het concert door zou gaan door de stemproblemen van Douwe Bob maar zaterdagochtend kreeg ik via twitter de melding dat Douwe Bob weer kon zingen. In het voorprogramma stond Hans Hannemann. Een grote singer-songwriter/artiest met zware donkere stem uit Groningen. We stonden op het balkon en konden het goed van bovenaf bekijken. Er stond een jongen voor ons en goed kijkend ontdekte ik dat het Douwe Bob zelf was die naar de muziek van Hans Hannemann stond te luisteren. Annique vroeg naar zijn tip hoe hij zijn stem weer terug had gekregen aangezien Edo al 5 dagen hees rondliep. Kamillethee en gember was zijn antwoord.

Rond 10 uur kwam Douwe Bob en zijn band op. Goede muzikanten bij elkaar. Ze zetten een fraaie show neer. Gelukkig werd het nummer "Slow down" niet uitgemolken daar was ik een beetje bang voor. Wij stonden boven, de gillende meiden/vrouwen beneden. Wel leuk was het dat al snel Hans Hannemann naast ons stond om naar Bob te kijken. We complimenteerden hem met zijn optreden en maakten ook nog even een foto samen.

Het mooie en gevoelige lied Beautiful zong Douwe Bob helemaal alleen. Mooie bijzondere tekst.

Life had so much more to offer you The world is but a dream so there ain’t no such thing as a dream come true And who is he to give you everything and just take it all away Who are we to point our fingers in blame And your name won’t be forgotten and your words won’t be in vain We’ll stumble through this sad paradise and play their little games Then maybe someday we’ll meet again We’ll dance through the fire in the pouring rain Whether you are friend or foe, brother we are all black sparrows in the snow. Whether you are king or fool, darkness shines it’s light on you Life is cruel but oh so wonderful Life is cruel but oh so beautiful

Jammer dat sommige bezoekers het concert als een kroegbezoek invulden en zelfs door het gevoelige nummer door bleven praten en lachen. Ze missen de essentie en ervaring maar kunnen wel aan de hand van de selfies op Facebook/Instagram of snapchat aan iedereen laten zien dat ze bij Douwe Bob geweest zijn.

Aan het eind van de avond kostte het moeite de uitgang te bereiken, zoveel vrouwen/meisjes wilden graag op de foto met Douwe Bob. Ik zou er gek van worden als ik Douwe Bob zou zijn en bewonder zijn geduld. Ik geloof dat deze jongen het nog ver gaat schoppen als hij zijn hart blijft volgen en zich niet laat leiden door de commercie en platenbazen. Annique konden we nog een mooi vervroegd verjaardagscadeautje geven. Het debuutalbum van Hans Hannemann, gesigneerd en wel. We gaan ook vast van Hans Hannemann nog een hoop horen. Annique is in ieder geval fan.

#GebouwT #DouweBob #HansHannemann #stemproblemen #BergenopZoom #songfestival #muziek #concert #selfies #fan #Holdme #beautiful #Lifeiscruelbutohsobeautiful #hart #mooietekst #boven #kamille #gember