• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Grand Hotel Spaanse serie op Netflix


Als fan van Downton Abbey kreeg ik de tip van de serie Grand Hotel van collega Monique. Het Spaans is even wennen maar al snel zit je middenin de intriges van de familie Alarcón en hun huishouding. Lekkere serie voor de komende donkere dagen.

Julio Olmedo reist naar het luxueuze Grand Hotel om zijn zuster Cristina, die daar werkt als dienstmeisje ,te bezoeken. Julio wordt verteld dat Cristina is ontslagen wegens diefstal, Julio gelooft dat niet. Hij is ervan overtuigd dat er iets gebeurd met haar in het hotel. Door toevalligheid start Julio als ober en onderzoekt de verdwijning van zijn zus. Hij vindt al snel een bondgenoot in Alicia Alarcón, een van de dochters van hoteleigenaar Doña Teresa.

#tipvanjufSas #serie #netflix #grandhotel #downtonabbey #spaans #hotel #JulioOlmedo #Christin #DoñaTeresa #AliciaAlarcón #Alarcón #DowntonAbbey #bondgenoot #vermissing #ontslagen #intriges #tip

46 weergaven0 opmerkingen