• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Dyslexie, dansende letters, ervaar het zelf


gedicht is van Carola de Koning

Dyslexie betekent letterlijk: niet kunnen lezen. De term komt uit het Grieks. Dys = niet goed functioneren, beperkt, en lexis = taal of woorden. Officieel wordt dyslexie in Nederland aangeduid als: "Een hardnekkig probleem met het aanleren en het accuraat en/of vlot toepassen van het lezen en/of spellen op woordniveau."

Hardnekkigheid is een belangrijk kenmerk van dyslexie, niet alleen bij het leren lezen en spellen, maar ook bij het snel en vlot kunnen lezen. Wil je ervaren hoe lastig het kan zijn, bezoek dan deze website.

https://geon.github.io/programming/2016/03/03/dsxyliea

#CaroladeKoning #gedicht #dyslexie #dansendeletters #hardnekkig #lezen #lerenlezen #taal #onderwijs #juf #lesgeven #leren #creatief #omdraaien #dom #nietdom #leerprobleem #leesprobleem #moeite #spellen #Eenhardnekkigprobleemmethetaanlerenenhetac

331 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0