google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

De nieuwe app van WIX


Eindelijk het begin is er. Wix heeft een app. Mijn website heb ik met wix gemaakt. Je kon tot vandaag de website alleen aanpassen met een laptop of een desktop computer. Maar nu is er ook een app. Natuurlijk meteen gedownload bij iTunes en gekeken naar de mogelijkheden. Je kan nog niet je hele website beheren met de app maar bv wel mijn blog en daar werk ik het meeste mee. Dus nu ook op pad met mijn iPhone, een foto maken, tekst toevoegen aan de app en blog publiceren. Ik ben er blij mee!

#wix #website #mediawijs #publiceren #SEO #app #digitaal #telefoon #iTunes #downloaden #blog #laptop #desktop #iPhone #tekst #bloggen #oppad #uitbreiding #wixcom #blij #inspiratie #media #jufSas #tipvanjufSas

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page