©2020 juf Sas

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

  De nieuwe app van WIX


  Eindelijk het begin is er. Wix heeft een app. Mijn website heb ik met wix gemaakt. Je kon tot vandaag de website alleen aanpassen met een laptop of een desktop computer. Maar nu is er ook een app. Natuurlijk meteen gedownload bij iTunes en gekeken naar de mogelijkheden. Je kan nog niet je hele website beheren met de app maar bv wel mijn blog en daar werk ik het meeste mee. Dus nu ook op pad met mijn iPhone, een foto maken, tekst toevoegen aan de app en blog publiceren. Ik ben er blij mee!

  #wix #website #mediawijs #publiceren #SEO #app #digitaal #telefoon #iTunes #downloaden #blog #laptop #desktop #iPhone #tekst #bloggen #oppad #uitbreiding #wixcom #blij #inspiratie #media #jufSas #tipvanjufSas

  google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0