• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Iconspeak, because with ICONs, you can SPEAK, you can SPEAK to the world.


(Rond)reizen en de taal van het land niet spreken, dat blijft lastig communiceren. Drie jongens Florian Nast, George Horn en Stefan Streit hebben het zelf ervaren toen zij in 2013 op hun motor door Vietnam reisden. Tijdens deze reis kwamen ze op het idee van Iconspeak. De collectie van Iconspeak bestaat uit een t-shirt, pet, muts, telefoonhoesje of een tas met iconen die belangrijk zijn bij het reizen. Ik vind het zo slim bedacht. Je staat niet met je mond vol tanden maar kan gewoon het icoontje aanwijzen en vaak wordt dat wel begrepen. Iconspeak, een must voor iedereen die de wijde wereld in gaat.

#communicatie #taal #reis #reizen #iconspeak #iconen #speak #praten #rondreizen #backpacken #tshirt #collectie #wifi #bed #hotel #eten #boot #vliegveld #youcanspeaktottheworld #tipvanjufSas