• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Welke moet het worden, rood of blauw?


Ik moet er echt aan geloven. Al heel lang staat op mijn lijstje dat ik mijn ogen moet laten testen. Ik merkte dat lezen steeds minder ging, zeker met lenzen en na lang werken achter de computer was ik erg moe en soms zelfs duizelig. Vanochtend naar Ben van der Heiden gefietst (ja ja ik word wijs, ik steun de plaatselijke middenstand) en werden mijn ogen opgemeten. Het klopt dat ik last heb, de sterktes van mijn huidige bril kloppen niet en ik heb een aardige cilindrische correctie. Ook ik ben echt toe aan een leesgedeelte in mijn bril. Dat wist ik natuurlijk allang...en gelukkig zijn mijn klachten daaraan te wijten. Mijn ogen moeten erg hard werken nu en dat veroorzaakt een verkeerde houding en de hoofdpijn/duizeligheid na heel veel lezen.

Maar ik heb een (jeugd)trauma, ik vind brillen echt heel lelijk. Ik ben daar erg kieskeurig in. Heb heel wat grappige modellen opgehad en uiteindelijk bleven er twee brillen over die ik vind kunnen. De brillen zijn van het Nederlandse merk Dutz. Rood heeft wat rondere glazen en een bordeauxrode neusbrug. De blauwe bril heeft wat hoekige glazen en een zwarte neusbrug. Ik mocht de brillen meenemen (wat een service) naar huis om thuis ook even te vragen welke het moet worden. Maar de een zegt rood en de ander blauw. Dus wat vind jij, moet het de rode of de blauwe bril worden?

#bril #kiezen #rood #blauw #BenvanderHeiden #Tholen #Dutz #opmeten #leesbril #varifocus #sterkte #nieuwbril #Nederlandsbrillenmerk #service #jufsas

203 weergaven0 opmerkingen