google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Bridget Jones's Baby


Een week geleden gingen we naar de Ladies Night van Bridget Jones's Baby in bioscoop Kiek in de Pot. Ik moet eerlijk zijn dat ik er niet zoveel van verwachtte. De eerste film vond ik een beetje grappig, deel 2 was echt een afknapper. Dit nieuwe vervolg zou dan helemaal wel een bij elkaar geraapte film worden, kortom ik was bevooroordeeld. Gelukkig gebeurde het tegendeel, de film was verrassend grappig. Al snel zat ik er helemaal in en heb ik vaak heel hard moeten lachen. Er zat vaart in de film, leuke scenes en ik vond het jammer toen de film afgelopen was. Mocht je hem dus nog niet hebben gezien, echt ga kijken, Bridget Jones's Baby is een hartveroverende film.

#film #tipvanjufsas #BridgetJones #BridgetJonessBaby #baby #lachenisgezond #lachen #grappig #vervolg #deel3 #LadiesNight #Kiekindepot #bioscoop #BergenopZoom #tip #filmtip #vrouwenfilm #tipvanjufSas

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page