google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube
 • Pinterest
 • Twitter
 • Foto van schrijverjuf Sas

Mijn eerste vlog: zelf groene pesto maken


Vandaag zijn de workshops van Talent voor de toekomst op de Omnisscholen gestart. Hanna en ik waren op de Schakel in Oudelande voor de workshop bloggen/vloggen en met 12 kinderen was de workshop helemaal vol. Bij het maken van de workshop heb ik me verdiept in het vloggen. Ik blog wel maar vlog nog niet, kan ik dat? Om het te proberen heb ik verschillende filmpjes gemaakt toen ik vanavond voor het eerst zelf groene pesto ging maken met verse basilicum uit eigen moestuin. De filmpjes heb ik in iMovie geëdit en zo is mijn eerste vlog/tutorial ontstaan.

Nog in dit blog alle ingrediënten voor je eigen gemaakte verse groene pesto:

 • 40 gram basilicumblaadjes

 • Sap van een 1 halve citroen

 • 2 teentjes knoflook, grof gesneden

 • 50 gram Parmezaanse kaas

 • 30 gram geroosterde pijnboompitten

 • 2 flinke scheuten extra virgin olijfolie

 • zout en peper

 • keukenmachine

Deze pesto heb ik daarna verwerkt in gerecht van penne met kip, pesto, rode ui, tomaat, courgette en rucola (recept in link). Het was heerlijk, eer van mijn werk, voortaan geen potjes pesto uit de winkel meer voor mij.

#vlog #tutorial #versepesto #groenepesto #pesto #filmpje #vloggen #bloggen #ingrediënten #recept #moestuin #vers #heerlijk #parmazaansekaas #citroen #pijnboompitten #olijfolie #keukenmachine #knoflook #kitchengarden #pasta #penne #tipvanjufSas #uitdetuin #verser #pastametkipenpesto #moestuinieren #tuin #geentoevoegingen #nietuiteenpotje #basilicum #jufsas #eerstevlog

93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page