• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Lijnen


Gisteren na een heerlijke dag in Burgh Haamstede, ging Jeroen voetbal kijken. Ik kon meekijken en ondertussen met mijn iPad een beetje doelloos bezig zijn. Dat was een optie maar ik koos er voor om mijn schetsboek en potloden te pakken en gewoon te tekenen. Zonder plan, lijnen op papier. Heerlijk vind ik dat, het is een soort meditatie en ondertussen ontstaat er een heel schouwspel op papier. Het was een prima afsluiting van een heerlijke dag.

Klik hier voor de schilderijen en tekeningen van juf Sas

#tekenen #tekening #drawing #pencils #potlood #potloden #ontspanning #meditatie #creatief #schouwspel #lines #lijn #lijnen #zonderplan #6B #HB #start #avond #schetsboek #kunst #art

15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0