google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Team leesconsulenten van Bibliotheek Oosterschelde genomineerd voor RESET award


Net in de tijd van de wisseling van functies van Heidi en mij kwam ik op LinkedIn de oproep tegen om een team op te geven voor de RESET award. Opnieuw durven beginnen is vaak een voorwaarde voor succes. Team leesconsulenten van Bibliotheek Oosterschelde past daar perfect bij. Het zou een extra mooie afsluiting zijn van mijn 7 jaar als leesconsulent/specialist Jeugd bij Bibliotheek Oosterschelde. Een geweldige pluim voor het groeiende team dat zo enthousiast en succesvol bezig is. De aanmelding was gedaan en extra leuk was het dat ik een paar weken later bericht kreeg dat team leesconsulenten als één van de 4 teams uitgekozen is. We zijn genomineerd voor de RESET award. Over/nieuw of opnieuw begonnen met bibliotheekwerk op een andere manier. Heidi, de nieuwe specialist Jeugd en ik hebben vorige week maandag een interview gehad met Anne en Claire van OVER/NIEUW. Publiek kan zijn of haar stem uitbrengen en er is een vakjury. Die stemmen worden samen geteld en de winnaar wordt op 13 oktober bekend gemaakt in Spring House in Amsterdam.

Wat zou het leuk zijn als jullie team leesconsulenten helpen met een stem. Klik hier op de link en stem op het geweldige enthousiaste team.

http://overnieuw.nl/bibliotheek-oosterschelde/

#teamleesconsulenten #RESETaward #deBibliotheekopschool #dBos #dbos #overnieuw #overnieuw #springhouse #Amsterdam #13oktober2016 #uitreiking #Opnieuwdurvenbeginnenisvaakeenvoorwaardevoo #succes #vernieuwend #innovatie #vernieuwing #stemmen #stemuitbrengen #pluim #LinkedIn #oproep #taalontwikkeling #mediawijsheid #programmeren #leesconsulenten #leesconsulent #mediacoach #tipvanjufSas

73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page