google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Hardlopen


Deze zomer niet zo veel hardgelopen. Wel gewandeld maar ik merk dat ik me lekkerder voel als ik hardloop. Toch dat stofje endorfine dat je aanmaakt als je hardloopt. En aangezien ik geen chocola (bevat veel histamine) meer eet moet ik de endorfine toch ergens anders vandaan halen.

Gisteren de draad weer opgepakt. De app Runtastic uit de cloud gehaald, muziekje op en nieuwe hardloopkleding aan. Fris en fruitig van start. De eerste kilometer is echt afzien. Alles voelt zwaar en mijn lijf sputtert volledig tegen. Eenmaal in het ritme gaan de stappen vanzelf. Het voelt beter en gaat makkelijker. Aan het eind is het bij mij vooral zaak om op mijn houding te letten. Ik ben geneigd in elkaar te gaan lopen. Ik merkte tijdens het lopen dat ik toch vaster zat dan gedacht. Bil- rug- en schouderspieren raken behoorlijk van slag. Toch het rondje van 6 kilometer volgehouden, ik eindig met een bezwete en rode kop. Het gaat nog niet zo hard als ik zou willen, dat komt vast vanzelf. Het begin is er weer.

#fit #hardlopen #Lidl #hardloopkleding #runtastic #app #endorfine #Sigmund #frisenfruitig #zweten #polder #cloud #muziek #rodekop

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page