• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit "Huidpijn" geschreven door Saskia Noort


Een prima vakantieboek "Huidpijn" van Saskia Noort. In een ruk uitgelezen. Het verhaal van televisiepresentatrice en journaliste Anne die in één dag haar leven behoorlijk in duigen ziet vallen. Haar kinderwens, haar huwelijk en haar eigen televisieprogramma. Dit wordt uitvoerig beschreven in het eerste deel van de roman. Het thrillerachtige van dit boek begint pas later als Sam haar (ex)man verdwijnt. Een heel sterk plot is het niet maar de lekker vlotte schrijfstijl van Saskia Noort maakt dat het boek makkelijk weg leest, kortom een prima vakantieboek.

#tipvanjufSas #boek #lezen #leesplezier #roman #SaskiaNoort #Boekquote #huidpijn #vakantieboek #boekentip #Anne #Sam #makkelijk #plot #televisiepresentatricekinderwens #huwelijk #thriller #showbizz #quote #jufsas #schrijfstijl

221 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
<