google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Zwaar leven, Brigitte Kaandorp


Ik heb een heel zwaar leven Echt heel zwaar Alles is voor mij ontzettend moeilijk Ik heb echt een heel zwaar leven Nee, nee maar echt waar Het leven is voor mij gewoon ontzettend zwaar Bij mij gaat nooit eens iets vanzelf daarom ben ik vaak zo moe Heel veel dingen zijn zo moeilijk dat ik ze gewoon niet doe En doe ik wel een keertje iets, wordt het heel vaak niet gewaardeerd En daarom gaan veel andere dingen automatisch ook verkeerd Ik kan vaak ergens niet mee helpen want dan heb ik ergens pijn Dat vind ik zelf ook heel vervelend dat ik er dan niet bij kan zijn Ik sta natuurlijk ook veel liever altijd voor de mensen klaar Maar ja ze moeten maar begrijpen mijn bestaan is heel erg zwaar Ik heb een heel zwaar leven Nee, maar echt heel zwaar Moeilijk moeilijk moeilijk moeilijk moeilijk Ik heb echt een heel zwaar leven Nee, nee maar echt waar Het leven is voor mij gewoon ontzettend zwaar Ik zeg ook best wel vaak een afspraak op het laatste moment af Dan hebben mensen al gekookt, maar ja ik ben opeens bekaf Ik vind ja ze moeten maar begrijpen dat ik een heel zwaar leven heb Het is bij hun gewoon vaak vloed en bij mij gewoon vaak eb Soms dan sta ik bij de kassa Alles moet daar vlug vlug vlug En dan ben ik iets vergeten moet ik helemaal terug Alle mensen moeten wachten en dat vinden ze niet fijn Maar ja dan zien ze ook een keertje hoe het is om mij te zijn Ik heb een heel zwaar leven Echt heel zwaar Moeilijk moeilijk moeilijk moeilijk moeilijk Ik heb echt een heel zwaar leven Nee, nee, nee maar echt waar Het leven is voor mij gewoon ontzettend zwaar Ik neem het leven heus zoals het komt Maar ja, vaak komt het niet (Nee, nee) En dan zit ik maar te wachten en dat geeft mij veel verdriet Het geluk wordt heel veel mensen zomaar gratis toegespeeld Ik begrijp ook niet dat God de boel zo ongelijk verdeelt En straks lig ik op mijn sterfbed en dan lig ik in mijn graf En dan denk ik: pff, 't is zwaar geweest Gelukkig is het af En ze zullen bij hun praatjes ook wel zeggen: het is waar O, wat was het leven van die vrouw verschrikkelijk zwaar

#humor #BrigitteKaandorp #Zwaarleven #cabaret #cabaretier #liedje #eindevakantie #maandagmorgen #opstarten

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page