• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

De oogst van vandaag


Na weer een paar dagen vertoefd te hebben in ons plekkie, vandaag weer naar de moestuin. Ik verbaas me elke keer weer over hoe goed alles groeit (ook het onkruid helaas). Ik kon naar huis met een volle fietsmand. Snijbonen, gele en rode frambozen, een paar aardbeien, aardappelen, 4 grote courgettes (heb er ook al 1 weggegeven), tomaten, een prei, 2 wortelen, een kleine broccoli, snijbiet, een groene paprika en natuurlijk verse dahlia's. Het huis ziet er meteen vrolijk uit en onze avondmaaltijd bestond bijna compleet uit de verse oogst. Heerlijke verse groente met spekjes, chorizo, kip en rijst. Het blijft bijzonder.

#moestuin #oogst #kitchengarden #tuin #tuinieren #ontspanning #moestuinieren #prei #wortel #tomaten #courgettes #dahlias #bloemen #onsplekkie #avondeten #groente #gezond #biologisch #groeien #bijzonder

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven