• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit "De verwarde cavia" geschreven door Paulien Cornelisse


De verwarde cavia door Paulien Cornelisse is een makkelijk vakantieboek. Korte hoofdstukjes over het leven van Cavia en haar kantoorbaan op de afdeling Communicatie. Als ik eerlijk ben had ik er iets meer van verwacht en heb ik eigenlijk niet echt moeten lachen. Als feuilletonvorm in het NRC Handelsblad waren ze vast een stuk leuker maar zo achter elkaar in 1 boek vind ik het een beetje saai en voorspelbaar. Maar ach, toch leuk om iets van een Cavia te weten te komen.

#boek #lezen #PaulienCornelisse #Deverwardecavia #cavia #NRC #Handelsblad #feuilleton #boekquote #afdelingCommunicatie #kantoor #vakantieboek #saai

97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven