google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Ons eigen plekkie


We hebben de sleutel van ons eigen plekkie op Schouwen. Het is prima achter gelaten dus we konden er snel in en gaan genieten van de omgeving en de rust. Rust om te lezen, rust om te tekenen/schilderen, rust om lekker te koken en buiten eten, rust om te fietsen/wandelen en te genieten van de omgeving. En waarom het zo heerlijk vertoeven is, is in 5 redenen beschreven door Cécile Narinx van Harpers Barzaar.

Reden 1: Zeeland is niet hip. Zaligmakend on-hip zelfs.
Reden 2: De natuur! De stilte! Loop of fiets je even weg van camping, pension of vakantiepark dan ben je alleen. Omringd door wuivend duingras, kreekgebieden, polders, weilanden of water zo ver het oog reikt, enkel begluurd door meeuwen, kluten en wulpen.
Reden 3: Het strand, dat is eindeloos breed waardoor er altijd ergens plaats is. Het water is helder, de eb en vloed groots en meeslepend en de golven hoog en wild.
Reden 4: De Zeeuwse mosselen!
Reden 5: De zon.

Zeeland is niet hip. Zeeland is gewoon het ouwe Zeeland, en daarom is het er zo fijn.

#Zeeland #genieten #vakantie #rust #omgeving #strand #natuur #stacaravan #vakantieeigenplekkie #fietsen #wandelen #schilderen #lezen #boek #koken #sleutel #hip #zon #mosselen #HarpersBarzaar #CécileNarinx #buiteneten

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page