google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Een kleindochter, de eerste week


Een week geleden werd je geboren. Zaterdagochtend hadden papa en mama jouw grote broer bij ons gebracht. Het wachten was op het begin van de bevalling. Het rommelde al snel, sneller dan toen met de bevalling van jouw grote broer. Zondagmorgen appte jouw mama dat je vandaag wel geboren zou worden. Dat het zo anders liep dan verwacht, wisten we toen nog niet. Gelukkig had de verloskundige op een gegeven moment door dat het niet helemaal klopte en toen ging het in een stroomversnelling. Een spoedkeizersnee, papa belde en wij wachtten af. Dat wachten duurde voor ons gevoel eeuwen maar gelukkig belde jouw mama om 20.45 uur dat je geboren was. Ik hoorde je kleine huiltje en was dolblij dat je er was. Je start was moeilijk maar gelukkig je bent een vechtertje, dat bewees je in mama's buik al wel. Een nachtje in de couveuse en 's ochtends mocht je er al uit van de kinderarts. Lekker kroelen met mama en kennis maken met je grote broer. Hij kon niet wachten om je te zien en je de beloofde ballon te geven. Mama was aardig uitgeput maar krabbelde al snel op. Je hebt het niet van een vreemde. Woensdagmorgen mochten jullie alle twee al naar huis. De kraamtijd kon beginnen met super kraamhulp (tante) Marianne. Flesjes, verschonen, badje en veel kroelen met mama, papa en grote broer. En nu ben je alweer een week oud. Vanochtend was je voor het eerst aangekomen. Je doet het prima en we kunnen naar je blijven kijken. Zo'n mooi meisje, zo welkom. We zijn zo blij dat jij er bent. Jij maakt de wereld een stukje mooier.

#kleindochter #familie #geboorte #liefde #keizersnee #spoed #couveuse #grotebroer #opa #oma #geboortevruegde #kraamtijd #kraamhulp

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page