google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekquote "De doodsvogel" geschreven voor Samuel Bjørk


De doodsvogel, een thriller van dezelfde Scandinavische schrijver als "Ik reis alleen". Het politieduo Holger Munch en Mia Krüger keren terug in dit boek. Een tienermeisje lijkt ritueel vermoord te zijn en er duikt een verontrustend filmpje met details van deze moordzaak. Zo net na "ik reis alleen" is vond ik de neerslachtigheid en doodswens van Mia wel weer teveel aanwezig in dit boek. Een beetje teveel van het goede. Maar de thrillers van Samuel Bjørk lezen lekker en snel. Ook dit plot was goed.

#thriller #boekquote #jufsas #boek #lezen #leesplezier #ereader #ebook #SamuelBjørk #Dedoodsvogel #ikreisalleen #Munch #MiaKruger #HolgerMunch #ritueelvermoord #moord #Scandinavischeschrijver #TipvanjufSas #tipvanjufSas

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page