google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Een jaar later en 14 kilo lichter


Een voordeel van histamine intolerantie is dat je anders gaat eten en dit zorgt voor heel wat minder kilo's. Vorig jaar was ik 14 kilo zwaarder. Ik voelde me pafferig en opgezwollen. Iets wat ook gebeurt door de histamine maar natuurlijk ook door veel en lekker eten. Nu een jaar later is er 14 kilo af. Ik snoep eigenlijk niet meer. Enige wat ik af en toe eet is een San Francisco koekje en naturel Lay Chips. Geen chocola, drop, koekjes, taart en ijsjes meer. Het alcoholgebruik is drastisch verminderd. Geen dagelijks wijntje meer bij het eten maar hooguit 1 keer per week een witte wijn met veel ijs. Verder beweeg ik meer door de moestuin, hardloop en wandel ik veel. Dat alles zorgt voor een stuk minder buik en een smaller hoofd.

Het blijft een zoektocht die histamine. Na weer een paar aanvallen blijkt er in verse muntthee heel veel histamine te zitten. Daar dus maar mee gestopt. Jammer van de verse munt uit mijn tuin. Maar al met al zonder aanval voel ik me een stuk beter dan vorig jaar. Zoals Johan Cruyff al zei: "elk nadeel heb z'n voordeel".

#histamineintolerantie #histamine #afvallen #anderseten #dieet #rodewijn #wittewijn #versemuntthee #aanval #opgezwollen #pafferig #buikpijn #hoofdpijn #eenjaarlater

262 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page